Ny, flott, norsk reiseapp for iPhone og Android – også offline

Det norske selskapet Stay.com, som står bak reiseplanleggingsnettstedet med samme navn, kom i går med en ny versjon av selskapets applikasjon til iOS og Android. Applikasjonen tilbyr det selskapet hevder er en komplett reiseguide for nærmere 120 byer rundt om i verden. Dette lyder kanskje ikke så spesielt, men applikasjonen tilbys gratis og brukeren kan forhåndslaste ned alle dataene for hver enkelt by, og bruke reiseguiden fritt uten å måtte være avhengig av mobildata-tilkobling. 

Hver byguide inkluderer vektorkart hentet fra OpenStreetMap, samt anbefalinger og tips hentet fra både reiseeksperter, nettsteder som er partnere med Stay.com, samt innspill fra brukerens medpassasjerer og venner, i tillegg til brukerens egne preferanser. En del av dette skjer gjennom integrasjon med Facebook.

– Vi er veldig stolte over å kunne tilby en bedre måte å planlegge turer og reiser på både internett og mobil. Ved å skape en sosial funksjon for brukerne, kan de skape en helt personlig byguide ved å kombinere anbefalinger fra både eksperter og egne venner, sier Joachim Paasche, grunnlegger og direktør i Stay.com, i en pressemelding.

Hver byguide er svært kompakt og krever mindre enn 5 megabyte lagringsplass på den mobile enheten. Dataene oppdateres automatisk når mobilen er knyttet til en WLAN-forbindelse.

Applikasjonen bruker informasjon om interessepunktet hentet fra Google Places, samt innhold fra tjenester som TripAdvisor og TimeOut. Facebook-integrasjonen kan blant annet brukes til å planlegge en reise sammen med andre, eller å få forslag fra sine Facebook-venner direkte i applikasjonen. Brukerne kan også opprette egne, personlige reiseguider hvor man blant annet kan legge til egne steder.

Last ned appen her i AppStore

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: